Sargas je mlada firma koja je, kao i većina  gigantskih firmi, shvatila poentu i značaj scent marketinga u svim sferama poslovanja. Bavimo se marketingom i odnosom kompanija prema potrošačima.

Posećujemo svaki poslovni prostor kao što je Vaš i stvaramo okruženje pogodno za komunikaciju putem mirisa između Vašeg poslovanja/biznisa i Vaših klijenata. Dakle, imamo umeće (znanje i tehnologije) da u Vašem prostoru stvaramo atmosferu u kojoj to što prodajete ciljano i nedvosmisleno poručite Vašim klijentima/potrošačima putem mirisa. Miris treba da razgovara sa klijentima kao što slika govori hiljadu reči tako miris govori hiljadu slika. Kad odaberemo miris politika naše firme je da vam demonstriramo kako to funkcioniše u Vašem prostoru. Naš kolega će svratiti da odabrani miris preciznije isproba. Nakon toga miris ćemo ostaviti kod Vas na 24 sata (Vi nemate ikakvu obavezu kupovine ili finansijske izdatke), tako da ćete prosuditi na osnovu rezultata.

Ukoliko vam se rezultat dopadne mi smo tu i možemo da započnemo saradnju, a ukoliko to ne bude slučaj uzećemo naše mirise i otići. Zahvalićemo vam se na Vašem vremenu i prostoru, kao i na Vašem mišljenju koje nam je od velikog značaja.