Project Description

Teretane/Spa centri

Teretane/Spa centri

Izdvojite se od konkurencije

Moć mirisa često se ne koristi kao marketinška strategija. Vežbanje gotovo uvek uključuje osnažujuću muziku koja inspiriše I stimuliše učesnike, ali miris, naše najmoćnije čulo, često se ignoriše. Miris igra veliku ulogu u načinu na koji želite da se osećate. Različiti mirisi mogu da motivišu, opuste ili pomognu u ponovnom pokretanju kako bi vas stavili u stanje uma koje će vas naterati da uradite nešto zdravo.

Teretane, banje, spa I fitness centri svuda nastoje da svojim klijentima pruže vise nego osnovne sadržaje članstva. Najmodernija oprema I klase su atraktivne karakteristike, ali nisu dovoljne da bi se sportska dvorana ili fitness centar izdvojili iznad drugih koji nude slične.

Oni koji su uključeni u fitness industriju moraju da se uzdignu iznad mirisa znoja I steknu prednost šireći pažljivo odabrane mirise koji stvaraju čistu i zdravu sredinu.

Ciljanje mirisa na pravu publiku je ključ uspeha. Miris treba postaviti na pravo mesto, tako da kada korisnici uđu u fitness, spa ili teretanu poželeće da se prijave I postanu deo raspoloženja kojim miris odiše.

Najnovija istraživanja pokazuju da je stopa zadržavanja članstva u teretanama I fitness centrima oko 90%. Ako ste vlasnik ili menadžer fitness centra, a stopa zadržavanja je manja od toga, razmotrite o profesionalnoj aromatizaciji kao strateškom alatu koji će povećati taj broj tako što ćete stvoriti miris koji će se povezati sa klijentima I povećati vaš profit.

0%
BESPLATNO

Besplatna proba svih proizvoda

Možete potpuno besplatno da probate sve proizvode iz naše ponude bez ikakvih ugovora i obaveza.